Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni bapsı şu demek oluyor ki (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi nokta verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda nispeten santimantal davranışları sergilemektedir.

Bununla bile hordaki kriterlere ehil olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması akseptans edilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil kalıp anında bapnın muhtemel olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu ciğerin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları düzı ayrılma etmek gerek. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma sahip olan kapılar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış sağlanır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana verişiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kaçış yolları, bir kuruluşnın rastgele bir noktasından bucak seviyesindeki Yangın Çıkış Kapısı caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Yapı muhtevai yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde boşaltma edilmelerini esenlar ve ivedi durumlarda yangın eminğini fazlalıkrır.

Yangın bapsı ne bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları mazbut bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrolör edilmesini dâhilerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page